מכון חרוב - דו"ח שנתי 2018

מיתוג ושיווק של פעילויות מכון חרוב

מזה שנים עובד המכון ומייצר תכנים לקהלי יעד רבים, אך לאורך הדרך לא ניתן דגש מיוחד לנושא המיתוג של החומרים האלה. בשנתיים האחרונות עברנו תהליך של מיתוג ומיצוב ליצירת האחדה ונראות ייחודית לכלל התכנים, כדי שיהיו מזוהים ומוכרים על-ידי קהלי היעד שאנחנו באים עימם במגע בפעילותנו. מטרת המיתוג והשיווק של עבודת המכון היא להשתמש בכלי האסטרטגי הזה להנגשה של כלל הפעילויות שהמכון מייצר, ושל המידע שנצבר בעשור של עשייה משמעותית בתחום של ילדים נפגעי התעללות והזנחה. במסגרת עבודת המיתוג והשיווק שדרגנו את הלוגו של המכון, והכנו סרטונים המתארים מיזמים שונים שמתקיימים במכון, כדוגמת סרטון תדמית למרפאת הריפוי בעיסוק הממוקמת בקמפוס חרוב – את פעילותה ופעילותנו בעוד 70- לילדים. זה סרטון אנימציה המציג – לכבוד חגיגות יום העצמאות ה שנה. הופק גם סרטון שסיכם את עשור השנים של העשייה במכון, ועוד סרטים עבור מיזם מהל"ב 70 המטפל בכל הקשור למניעת התעללות בילדים והזנחתם. כמו כן שופרו מאוד חומרי המידע שהמכון מוציא לאור, כגון הזמנות לכנסים, ימי עיון, הדרכות, תוכניות לימוד, סילבוסים, וכן חוברות מידע, ברושורים וחומרים פרסומיים של המכון שאנו מפיצים בכנסים, בימי עיון ובתוכניות הכשרה. בד בבד טופלו גם אתר האינטרנט, דף הפייסבוק של המכון והניוזלטר השבועי. מיתוג נכון יביא בטווח הארוך לזיהוי מיידי של תכנים רלוונטיים ולהיכרות מוגברת איתם, וכן לפיתוח הקשר של קהל היעד עם פעילותו הענפה של המכון. במסגרת העבודה שודרג העיצוב של כתב העת "נקודת מפגש", המודפס פעמיים בשנה, ושל הדוח השנתי.

הפצת ידע - מיתוג ושיווק

I 2018 דו"ח שנתי 95

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online