מכון חרוב - דו"ח שנתי 2023

באוקטובר 7 מתווים למשרד הרווחה והביטחון החברתי בעקבות אירועי

פנה משרד הרווחה והביטחון החברתי למכון חרוב בבקשה לכתוב מתווים 2023 באוקטובר 7 בעקבות אירועי לטיפול בילדים ובמשפחותיהם, על בסיס סקירה מחקרית ועל סמך ניסיונו רב השנים של המכון בנושא טראומה. בעקבות הפנייה נכתבו במכון חרוב, בשיתוף משרד הרווחה והביטחון החברתי, מתווים למגוון מצבים שאליהם נקלעו או נחשפו ילדים, צעירים ומשפחותיהם. להלן כמה מן המתווים:

מתווה להתערבות עם ילדים שנחשפו לאלימות קשה ולמעשי טבח במלחמת "חרבות ברזל" קישור למתווה (מופיע גם באתר מכון חרוב): https://user-1723486.cld.bz/haruv-hat-11

פרסום, מיתוג ושיווק פעילויות מכון חרוב | 2023 דו"ח שנתי 127

מדריך לקבלת הילדים החטופים קישור למתווה (מופיע גם באתר מכון חרוב): https://user-1723486.cld.bz/haruv-digital/haruv-hatufim-01

מדריך לקבלת הילדים החטופים – מדריך המיועד לאחראים ולדמויות משמעותיות בחיי הילד קישור למתווה (מופיע גם באתר מכון חרוב): https://user-1723486.cld.bz/haruv-digital/haruv-hatufim-02

מלחמת חרבות ברזל: מתווה לליווי משפחות החטופים והנעדרים קישור למתווה (מופיע גם באתר מכון חרוב): https://user-1723486.cld.bz/haruv-digital/haruv-hat-09

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online